Zklamaný boleslavský trenér označil prohru o dva góly za milosrdnou
Klub

Zklamaný boleslavský trenér označil prohru o dva góly za milosrdnou

Redakce

Trenér FK Mladá Boleslav Jozef Weber byl hodně roztrpčený z jalového výkonu svých svěřenců, kteří nedali týmu konce tabulky ani jeden gól.

Na úvod svého vystoupení před novináři pogratuloval Teplicím k zaslouženému vítězství: „Vstup do utkání měl soupeř lepší a agresivnější, inkasovaný gól nás bohužel neprobudil. Tepličtí stopeři hráli výborně, zcela naše útočníky eliminovali. Prostřídání sestavy nám moc nepomohlo. Po přestávce si Tepličtí vedení pohlídali, my jsme s platonickým fotbalem, který jsme tentokrát předváděli, neměli šanci na zvrat." Boleslavský kouč označil prohru o dva góly za milosrdnou a povzdechl si nad ztrátami stoperů. „Přišli jsme od května již o čtvrtého stopera, po Jugasovi, Hájkovi, Takácsovi nyní o Pudila, kterému se vrátily svalové potíže z předchozího utkání proti Příbrami, což je pro nás pochopitelně velká komplikace."

Místo teplického trenéra Stanislav Hejkal, jenž si odpykával disciplinární trest, přišel teplickou výhru zhodnotit jeho asistent Pavel Drsek: „Jsme šťastní, že jsme utkání zvládli vítězně. Hráči to vzali za správný konec a brzo dali gól. Fotbalová krása to možná nebyla, ale vůlí jsme výhru ubojovali. Jsem rád za tři body i za to, že jsme nedostali gól."

Fanshop banner