Boleslavští fotbalisté v českých reprezentacích
Klub

Boleslavští fotbalisté v českých reprezentacích

Redakce

Přerušení české ligy kvůli celoevropskému programu reprezentačních týmů se samozřejmě týká i mladoboleslavských fotbalistů. Většina doléčuje šrámy z dosavadních mistrovských bojů a v trénincích utužuje kondici a sehranost. A Pavel Bucha, Jan Král, David Pech, Lukáš Mašek a Denis Kaulfus odcestovali za plněním reprezentačních povinností v různých věkových kategoriích.

V dospělém reprezentačním mužstvu nemá FK Mladá Boleslav v současnosti hráčské zastoupení, ovšem mezi blízkými spolupracovníky hlavního kouče Jaroslava Šilhavého ano. Členy realizačního týmu jsou mladoboleslavští kondiční trenér Pavel Čvančara a masér Jan Skoupý. Oba se výrazně podílí na přípravě českých reprezentantů pro důležitá kvalifikační utkání v sobotu 7. září v Prištině Kosovo - Česko a v úterý 10. září v Podgorici Černá Hora - Česko.
Juniorská reprezentace U21 má na programu střetnutí v pátek 6. září v Českých Budějovicích Česko U21 - Litva U21 a v úterý 10. září v Troyes Francie U21 - Česko U21. Hlavní trenér Karel Krejčí z mladoboleslavských fotbalistů nominoval ofenzivního Pavla Buchu a mezi náhradníky eviduje defenzivní dvojici Jakub Klíma a Jan Král.
Pro dvě utkání reprezentace U20 ve čtvrtek 5. září v Halle Německo U20 - Česko U20 a v pondělí 9. září v Přešticích Česko U20 - Itálie U20 od hlavního trenéra českého družstva Jiřího Žiláka dostal pozvánku mladoboleslavský stoper Jan Král.
Dorostenecká reprezentace U19 hraje dvě utkání ve čtvrtek 5. září ve Fribourgu Švýcarsko U19 - Česko U19 a v neděli 8. září v Tubize Belgie U19 - Česko U19, ke kterým byl trenérem Lubošem Kozlem pozvaný mladoboleslavský útočník David Pech, jenž byl původně nominovaný na soustředění reprezentačního družstva U18 trenéra Suchopárka od 1. do 7. září v Trutnově.
Na soustředění dorostenecké reprezentace U16 pod vedením trenéra Petra Havlíčka ve dnech 9.-12. září byli z FK Mladá Boleslav nominováni Lukáš Mašek a Denis Kaulfus.

Fanshop banner