Důležité informace k utkání Boleslav – Sparta
Klub

Důležité informace k utkání Boleslav – Sparta

Redakce

Utkání 5. kola české FORTUNA:LIGY FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha, které se hraje v neděli 11. srpna 2019 od 19 hodin v mladoboleslavské Lokotrans Aréně, je vyhodnoceno jako rizikové a proto bude platit zvýšená bezpečnost.

- Fotbalový klub nabídne vstupenky, které se vrátí z předprodeje v klubu AC Sparta Praha a nevyzvednutých vstupenek partnerů klubu, k prodeji v neděli před utkáním na pokladnách Městského stadionu, které se otevřou v 17.00 hodin.

- Utkání s AC Sparta Praha jsou ve všech městech zařazená do nejrizikovější kategorie a podobně je tomu i v Mladé Boleslavi. Vedení FK Mladá Boleslav doporučuje všem divákům včasný příchod na Městský stadion. Kvůli pečlivým kontrolám při vstupu do areálu a sektorů se totiž můžou tvořit fronty.

- Na stadionu samozřejmě platí nulová tolerance pyrotechniky a rasismu. Na utkání s sebou neberte žádná příruční zavazadla, tašky, batohy. Nezapomeňte si svůj identifikační průkaz. Fanoušci nerespektující pokyny pořadatele, nebudou na stadion vpuštěni, případně budou vyvedeni mimo areál a to bez nároku na náhradu vstupného. Důvodem je zamezení vstupu nežádoucích osob.

- Policisté budou monitorovat příjezd fanoušků a také jejich pohyb po městě, a to před zahájením i po skončení zápasu. Policisté budou v úzkém kontaktu s fotbalovým klubem a pořadatelskou službou na stadionu.

- Hlavní pořadatel ve spolupráci s bezpečnostní agenturou a Policií ČR upozorňuje návštěvníky, na možné kontroly totožnosti na tribunách, prostorách stadionu a VIP sekcích.

- Návštěvník utkání je povinen dodržovat návštěvní řád stadionu FK Mladá Boleslav.

- Celá fotbalová aréna je monitorována, všechny přestupky proti návštěvnímu řádu Městského stadionu, bude řešit Policie ČR.

- Klub i veškeré bezpečnostní složky udělají maximum pro to, aby se duel obešel bez jakýchkoliv komplikací, a fanoušci se tak mohli soustředit jen a pouze na samotné fotbalové utkání.

• Cena vstupenky 200 Kč.
• Vstupné pro seniory a držitele průkazů ZTP za zvýhodněnou cenu 100 Kč.
• Vstupné pro mládež od 6 do 18 let za zvýhodněnou cenu 100 Kč.
• Vstupné pro děti do 5 let - zdarma.
• PŘEDPRODEJ - FANSHOP
• V předprodeji je možné zakoupit 2 vstupenky na osobu.
• Úterý 6.8. od 13 do 16 hodin.
• Čtvrtek 8.8. od 13 do 16 hodin.
• Pokladny se otevírají v den utkání v 17.00 hodin.

Fanshop banner