Generálka na mistrovskou sezónu v ČFL se povedla jen z poloviny
Klub

Generálka na mistrovskou sezónu v ČFL se povedla jen z poloviny

Redakce

Poslední přípravné utkání si boleslavské B mužstvo naplánovalo na první srpnovou sobotu. Vzhledem k narušenému zápasovému programu prvoligového týmu kvůli pozdnímu návratu z Kazachstánu si za béčko zahráli i někteří hráči áčka. Mistrovskou sezónu v ČFL začne béčko venku, utkání FC Hradec Králové B - FK Mladá Boleslav B se hraje v neděli 11. srpna od 10,15 hodin.

V přípravném utkání hraném na hřišti v Rokycanech se boleslavským fotbalistům první poločas nepovedl, ačkoliv jedenáctka byla složená z hráčů prvoligového kádru. Plzeňští je z falešné pohody vyvedli brzo.
V 8. minutě nesoustředěné boleslavské obraně utekl Herc, který přihrál Pincovi a ten nadvakrát prostřelil brankáře Stejskala - 1:0.
Ve 20. minutě po spolupráci s Provazníkem, který v soupeřově šestnáctce dobře podržel míč a včas nahrál, Auer přízemní střelou vyrovnal na 1:1
.
Nerozhodný stav skóre nevydržel dlouhou a Plzeňští dokonce do dvojnásobného vedení.
Ve 23. minutě obešel krajního obránce Hampla jeden z plzeňských útočníků, jehož prudký míč na první tyči Pinc úspěšně nasměroval do boleslavské branky 2:1.
Neuplynulo ani pět minut a plzeňský Vais střelou z pětadvaceti metrů překonal Stejskala, kterému plzeňští útočníci clonili ve výhledu v ofsajdovém postavení, ale rozhodčí gól uznal - 3:1
.
Do druhého poločasu nastoupili kmenoví hráči boleslavského B mužstva a prezentovali se pracovitým projevem i lepším výsledek. Druhý poločas totiž nad plzeňským protivníkem vyhráli povedenou střelou Höniga těsně před koncem zápasu - 3:2.

FK Mladá Boleslav B v 1. poločase: Stejskal - Hašek, Klíma, Král, Hampl - Ewerton, Budínský, Provazník, Auer - Wágner, Pech.
FK Mladá Boleslav B v 2. poločase: Mikulec - Zmij, Glockner, Kopa, Komma - Moravčík, Komárek, Honig, Dohnalík - Vejr, Angelozzi.

Branky: 8. a 23. Pinc, 27.Vais - 20. Auer, 89. Hönig

Fanshop banner