Béčko v pěti červencových zápasech neprohrálo
Klub

Béčko v pěti červencových zápasech neprohrálo

Redakce

V předposledním přípravném utkání boleslavské béčko porazilo divizního soupeře a udrželo svoji červencovou neporazitelnost. Poslední přípravné utkání sehraje na hřišti v Rokycanech proti týmu FC Viktoria Plzeň B v sobotu 3. srpna od 10,30 hodin.

Od první minuty sobotního duelu proti diviznímu Českému Brodu byli Boleslavští aktivní a už z prvního útoku se ujali vedení.
V 1. minutě pohlednou akci zatáhl po pravé straně Hampl a po jeho kvalitním centru do pokutového území se po vzdušném souboji Provazníka se stopery míč odrazil k Dohnalíkovi, pro něhož nebyl problém skórovat - 1:0.
V 17. minutě Hašek zakončil brejk dobrou střelou, kterou českobrodský brankář Přibyl vyrazil na roh a po jeho rozehrání hlavičkoval Provazník jen do rukou gólmana.
Ve 20. minutě po rohovém kopu a centru Provazníka pohotovým zakončením Glockner zvýšil boleslavské vedení na 2:0.
Ve 23. minutě Dohnalík z levé strany nezištně přihrál před branku Provazníkovi, jemuž se však míč svezl z nohy a opuštěnou branku netrefil. Do dalších výhodných zakončení se dostali ve 27. minutě Komárek, který branku přestřelil, a ve 30. minutě Honig, s jehož střelou si českobrodský brankář poradil.
Ve 40. minutě byl Provazník rychlejší, než celá českobrodská obrana, a když předložil míč Dohnalíkovi, tak ten se v tomto zápase prosadil již podruhé gólově - 3:0.

Druhý poločas pokračovali boleslavští sice v aktivní hře, ale bohužel s častými nepřesnostmi. To mělo za následek, že hra byla neurovnaná a postrádala tolik střeleckých zakončení, jakých bylo k vidění v poločase prvním.
V 70. minutě se po rohovém kopu prosadil důraznou hlavičkou českobrodský Herzán - 3:1.
Poslední slovo do střelecké statistiky patřilo Boleslavi.
V předposlední minutě se Yerkhov přízemní střelou z dvaceti metrů trefil k tyči a upravil skóre na konečných 4:1.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Stejskal - Hašek (46. Zmij), Glockner (70. Majer), Kopa, Zabilanský (46. Komma) - Hampl (60. Moravčík), Komárek (46. Tvaroh), Honig (60. Yerkhov), Dohnalík (46. Dib) - Provazník (46. Vejr), Pech (46. Angelozzi).

Branky: 1. a 40. Dohnalík, 21. Glockner, 89. Yerkhov - 70. Herzán.

Fanshop banner