Trenér Weber věří, že postupové šance mají oba týmy stále stejné
Klub

Trenér Weber věří, že postupové šance mají oba týmy stále stejné

Redakce

Domácí remíza v Evropské lize je pro pohárovou matematiku mizerný počin, i když do odvety jsou postupové šance pro oba soupeře stejné. Jen je potřeba zkušenosti z prvního zápasu využít a na druhý zápas se připravit o poznání lépe.

„Výsledek pro nás není optimální," konstatoval boleslavský trenér Jozef Weber všeobecně známou situaci před odvetou v kazašském Shymkentu. „Nemůžu však říct, že bych byl s mužstvem nespokojený, hráči si vytvářeli šance, ale neproměňovali je. Po nešťastné chvíli, kdy soupeř skóroval z trestného kopu po přísně odpískaném faulu, jsem byl rád, že jsme se vrátili do utkání vyrovnávacím gólem ještě před pauzou. Bohužel po přestávce jsme neproměnili spoustu šancí," uzavřel hodnocení remízy Jozef Weber.
Jak vzhlíží k odvetě?
„Ordabasy Shymkent je dobře organizovaný tým a čeká nás těžká odveta, v ní jsou šance pro oba týmy otevřené," nezdává se Jozef Weber a hráči FK Mladá Boleslav s ním jistě souhlasí.

Trenér FC Ordabasy Shymkent Kakhaber Tskhadadze vypadal, že je s nerozhodným výsledkem spokojený: „Do utkání jsme nevstoupili moc šťastně, ale trestným kopem jsme se dostali do vedení. Boleslav je defenzivně dobře připravená a v odvetě očekávám, že kdo první vstřelí gól, bude hodně blízko postupu."

Fanshop banner