Nevěděli si rady se soupeřovým důrazem
Klub

Nevěděli si rady se soupeřovým důrazem

Redakce

Jozef Weber na úvod svého vystoupení před novináři pogratuloval soupeři k zaslouženému vítězství. A potom zkritizoval své hráče za bohorovnost, s jakou k utkání proti Bohemians přistoupili.

„Bohemka byla agresivní a v první půli nás přehrála. Bohužel herně jsme na to zareagovali až v druhé půli, ale výsledkově už vůbec ne. V prvním poločase si někteří hráči mysleli, že jsou lepší než protihráči, ale to byl omyl. Narazili na důraz soupeře a zaostávali ve všech fotbalových atributech," mrzelo Jozefa Webera, který se netajil smutným poznáním, že v poločasové přestávce bylo na střídání více hráčů, než jenom ti dva, které vyměnil. „Týden jsme se bavili o tom, co nás na Bohemce čeká, a nebylo to nic platné," povzdechl si boleslavský trenér a přiznal rozmrzení především z toho, že nedokázal hráče přesvědčit, aby proti Bohemce byli obezřetní a důrazní.

Trenér Bohemians Martin Hašek byl pochopitelně o poznání spokojenější, než jeho mladoboleslavský protějšek: „Ligová premiéra v Jablonci se nám výsledkově nepovedla, proto jsme potřebovali první zápas doma zvítězit, což se nám povedlo především zásluhou výkonu v prvním poločase, který jsme vyhráli. V předchozí sezóně jsme měli problémy s domácími zápasy a hlavně se střílením gólů, tentokrát jsme kromě tří gólů měli i další šance. První poločas byl od nás vynikající, druhý už tak zajímavý nebyl. Jsem rád, že jsme ve druhém poločase udrželi nulu."

Fanshop banner