Další konfrontace s účastníkem ČFL opět s nerozhodným výsledkem
Klub

Další konfrontace s účastníkem ČFL opět s nerozhodným výsledkem

Redakce

Ve třetím letním přípravném utkání boleslavské béčko remizovalo s jabloneckým béčkem, s nímž bude na podzim soupeřit o třetiligové body. Čtvrté přípravné utkání sehraje mužstvo FK Mladá Boleslav B proti diviznímu týmu FK Horky nad Jizerou v sobotu 20. července od 10 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Úvod utkání patřil boleslavským fotbalistům, kteří si svojí aktivitou vynutili herní převahu, ale do vážnějších střeleckých příležitostí je jablonecký soupeř nepouštěl. Což platilo téměř půl hodiny.
Ve 27. minutě se boleslavský pravý obránce Zmij odhodlal k odvážnému individuálnímu průniku až do protivníkova pokutového území a přízemní střelou překonal brankáře Richtera - 1:0.
Jablonečtí s odpovědí neotáleli.
Ve 31. minutě předvedli do té doby ojedinělou brejkovou situaci, ze které Kinčl srovnal skóre na 1:1.
Ve 37. minutě byl blízko boleslavskému vedení po Moravčíkově centru Zabilanský, ale chyběly mu opravdu jen centimetry ke skórování.
Ve 43. minutě rozehráli boleslavští fotbalisté rohový kop, kterému se důraznější Jablonečtí ubránili a okamžitě vyrazili do brejku. Otevřenou boleslavskou obranou snadno pronikli do pokutového území, kde v nepřehledné situaci rozhodčí uviděl faul.
Ve 44. minutě sporný pokutový kop jablonecký Petkovič proměnil - 1:2.

Druhý poločas byl bohatší více na osobní souboje, než na pohledné fotbalové momenty. Výjimkou byla ve 48. minutě střela jabloneckého Bredy, která olízla boleslavské břevno.
V 60. minutě se boleslavským fotbalistům povedla dobrá útočná akce, na jejímž konci se Zabilanský prosmýkl mezi stopery a vyrovnal na 2:2.
V posledních minutách utkání byl dvakrát blízko vítěznému gólu Dohnalík, ale opakovaně nezvolil správné řešení. Nejprve jej v 80. minutě vychytal jablonecký brankář, před kterým byl zcela sám, a potom v 88. minutě po rozehraném rohovém kopu se mu nepovedla střela bez přípravy.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Stejskal - Zmij (46. Krčmář), Glockner (46. Kalabis), Komma, Zabilanský (46. Tvaroh) - Dohnalík (60. Mrnka), Komárek, Dib (46. Machů), Moravčík - Majer, Angelnozzi.

Branky: 27. Zmij, 60. Zabilanský - 31. Kinčl, 44. Petkovič (z pokutového kopu)

Fanshop banner