Mladší z bratrů Mašků je v šestnáctileté reprezentaci
Klub

Mladší z bratrů Mašků je v šestnáctileté reprezentaci

Redakce

Pro červencový Memoriál Františka Harašty byl do českého reprezentačního výběru U16 nominovaný patnáctiletý Lukáš Mašek, který se aktuálně připravuje na novou podzimní sezónu v družstvu starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19 společně se svým o dva roky starším bratrem Michalem.

Hlavní trenér šestnáctileté české reprezentace Petr Havlíček pozval dva brankáře a osmnáct hráčů z jedenácti tuzemských klubů včetně mladoboleslavského Lukáše Maška. Ten teprve před dvěma měsíci oslavil patnáctiny, ale reprezentační dres pro něho není novinkou. Za Česko U15 hrál již ve dvanácti zápasech a nastřílel v nich pět gólů.

Dorostenecký turnaj Memoriál Františka Harašty se koná ve dvou dnech 24. - 25. července 2019 na čtyřech jihomoravských hřištích ve zkrácených zápasech 2x25 minut s desetiminutovými přestávkami mezi poločasy za účasti osmi družstev ve dvou základních skupinách.
Program skupiny A Memoriálu Františka Harašty
Středa 24. července od 9,15 hodin na hřišti Velké Bílovice FC Zbrojovka Brno - Česko U16
Středa 24. července od 10,35 hodin na hřišti Velké Bílovice AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň
Středa 24. července od 15,30 hodin na hřišti Velké Bílovice Česko U16 - FC Viktoria Plzeň
Středa 24. července od 17 hodin na hřišti Velké Bílovice FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha
Čtvrtek 25. července od 9 hodin na hřišti Rakvice FC Viktoria Plzeň - FC Zbrojovka Brno
Čtvrtek 25. července od 10,15 hodin na hřišti Rakvice Česko U16 - AC Sparta Praha
Ve skupině B Memoriálu Františka Harašty se střetnou ve středu 24. července na hřišti v Moravském Žižkově a ve čtvrtek 25. července na hřišti v Lednici družstva SK Slavia Praha, SK Sigma Olomouc, Bratislavský FZ a 1. FC Slovácko.
Turnaj vyvrcholí ve čtvrtečním odpoledni 25. července čtyřmi zápasy o konečná umístění. O sedmé a třetí místo se bude hrát v Lednici, o páté a první místo v Rakvici, kde se i uskuteční slavnostní zakončení Memoriálu Františka Harašty.

Fanshop banner