Béčko začalo přípravu výraznou výhrou
Klub

Béčko začalo přípravu výraznou výhrou

Redakce

Po úvodním týdnu letního přípravného období původní juniorské družstvo přetransformované pod vedením trenéra Milana Pechance v třetiligový tým FK Mladá Boleslav B vyhrálo první přípravné utkání na hřišti účastníka středočeské I. A třídy.

Boleslavští se na úvod přípravy prezentovali pracovitým výkonem a snaživého soupeře jasně přehráli. Vytvářeli si řadu střeleckých příležitostí a kromě sedmi využitých ještě mnoho dalších neproměnili. Boleslavský útočník Vítek Vejr, třetí neproduktivnější hráč juniorky v uplynulém ročníku 2018-19, byl na hřišti jen poločas a za pětačtyřicet minut nasázel soupeři hattrick. Dolnobousovský tým se poprvé prosadil až minutu před přestávkou, když už prohrával o čtyři góly, a podruhé necelou čtvrthodinu před koncem, kdy již o mladoboleslavské výhře nebylo pochyb.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Vrána (46. Hartych) - Zmij, Glockner, Kalabis, Komma (46. Zabilanský) - Procházka (60. Mansfeld), Yerkhov (46. Machů), Dib, Moravčík - Majer (46. Milner), Vejr (46. Dohnalík).

Góly: 13., 19. a 36. Vejr, 66. a 80. Mansfeld 25. Majer, 56. Zmij, - 43. Pavliš, 78. Vynikal.

Fanshop banner