Při oficiálním focení si hráči vyzkoušeli nové dresy
Klub

Při oficiálním focení si hráči vyzkoušeli nové dresy

Redakce

Tradičně před startem nového soutěžního ročníku absolvovali hráči prvoligového kádru i trenéři s kompletním servisním týmem oficiální fotografování. Výsledkem práce profesionálních fotografů bude velká obrazová prezentace celého týmu a podobizny jednotlivců pro různorodé zpravodajské využití.

Fotografování za účasti nejen klubového fotografa, ale také fotografů z novin a časopisů, se konalo v prvním červencovém pátku po dopoledním tréninku na hrací ploše fotbalové arény v areálu mladoboleslavského Městského stadionu a pokračovalo v improvizovaném fotostudiu, ve které se na hodinu proměnil interiér posilovny. A samozřejmě ve zbrusu nových dresech pro soutěžní ročník 2019-20. Mužstvo FK Mladá Boleslav bude domácí zápasy hrát v bílé variantě, na soupeřových hřištích oblékne zářivě oranžovou verzi.

Fotbalisté v pátek 5. července měli pouze dopolední trénink, následující sobotu budou pro změnu trénovat jen odpoledne a v neděli 7. července od 16,30 hodin se představí v posledním přípravném utkání FK Mladá Boleslav - FK Baník Sokolov. A o týden později se již rozjede česká FORTUNA:LIGA 2019-20.

Fanshop banner