Generálkou na ligu bude nedělní zápas proti Sokolovu
Klub

Generálkou na ligu bude nedělní zápas proti Sokolovu

Redakce

Utkání FK Mladá Boleslav - FK Baník Sokolov, které se hraje v neděli 7. července od 16,30 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, je poslední herní přípravou Weberových svěřenců před startem nové soutěžní sezóny 2019-20.

Stejní soupeři se v letní přípravě sejdou téměř přesně po roce. V sobotu 30. června 2018 na hřišti v Rejšicích duel FK Baník Sokolov - FK Mladá Boleslav 0:5 rozhodli gólově Jánoš, který se trefil dvakrát, Komlichenko, Kateřiňák (z pokutového kopu) a Křapka.
V letošním létě Boleslavští zatím odehráli čtyři přípravné zápasy. Sokolovští hráli dosud tři přípravné duely, z toho dva proti prvoligovým týmům. S Plzní prohráli dvěma góly inkasovanými až v závěrečné půlhodině. Potom jasně přestříleli soupeře hrajícího meziokresní přebor na Karlovarsku. Od dalšího prvoligového protivníka z Teplic inkasovali pět gólů.

Sokolovská přípravná utkání v létě 2019
FC Viktoria Plzeň - FK Baník Sokolov 2:0
TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří - FK Baník Sokolov 1:15 (Dvořák 3, A. Ševčík 2, Selnar 2, Ruml 2, Machek 2, Glaser, O. Ševčík, Beránek, Fišer)
FK Teplice - FK Baník Sokolov 5:0

Boleslavská přípravná utkání v létě 2019
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 3:3 (Mešanovič 2, Mašek)
FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2 (Hönig, Budínský)
SK Puntigamer Sturm Graz - FK Mladá Boleslav 1:0
CFR Kluž - FK Mladá Boleslav 1:0

Generálku FK Mladá Boleslav - FK Baník Sokolov můžete sledovat na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=ot3OmLzi2Sw&fbclid=IwAR1djzk8_hk-GvscEKJemRWyIKIw6SmDAxQPP1cdguDEbQe6h-llS4VwAzQ

Fanshop banner