Těsná prohra na závěr mistrovské sezóny
Klub

Těsná prohra na závěr mistrovské sezóny

Redakce

Šestnáctiletí boleslavští dorostenci těsně prohráli derniéru mistrovské sezóny v Teplicích, které skončily třetí ve skupině B české ligy mladších dorostenců U17 se ziskem o šestnáct bodů bohatším, že více než Boleslavští na šesté příčce s pátou neproduktivnější ofenzívou s průměrem 4,36 gólu na zápas.

O rok starší teplický soupeř byl lepší a častěji na míči. Pro boleslavské mladíky bylo utkání kondičně hodně náročné a za nejtěsnější možnou prohru mohou poděkovat především brankáři Karmazinovi, jenž pochytal spoustu šancí. „Přesto si pochvalu zaslouží všichni, protože si to s Teplicemi rozdali na férovku. Makali, dřeli a chtěli hrát fotbal. Na lepší výsledek to nestačilo, ale utkání nám hodně ukázalo a hodně naučilo. Přístup a nasazení byly jako vždy v pořádku, podobně i snaha držet se našich principů hry, a o to jde v družstvu U16 především," pravil trenér boleslavských dorostenců Jaroslav Machač.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Karmazín - Vostřel, Kühmel, Chalupník, Černý (60. Tykva) - Vinický, Dohalský (32. Zedníček) - Jakub Vlček (60. Kubát), Filip Vlček (46. Holakovský), Gregor (60. Smožanyk) - Lukáš Mašek. Chyběl pouze kanonýr Stránský, který byl na reprezentačním srazu družstva Česko U16.

Branky: 38. Hadinec, 60. Procházka - 8. Lukáš Mašek

Fanshop banner