Soutěž o zájezd v hodnotě 45.000,- Kč
Klub

Soutěž o zájezd v hodnotě 45.000,- Kč

Redakce

Během posledního domácího utkání sezóny 2018/2019 bude pro fanoušky Bolky připraven atraktivní doprovodný program v podobě soutěže o zájezd v hodnotě 45.000,- Kč od společnosti INVIA Mladá Boleslav, partnera FK Mladá Boleslav.

Kompletní informace o soutěži zde v Pravidlech a podmínkách soutěže:
PODMÍNKY SOUTĚŽE
Soutěž FK Mladá Boleslav a.s. o zájezd v hodnotě 45.000,- Kč (dále jen soutěž)
1. Pořadatel soutěže
Pořadatelem soutěže je FK Mladá Boleslav a.s. se sídlem: U stadionu 1118/II, 293 01 Mladá Boleslav, zapsána v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 7280.
2. Termín a místo konání soutěže
Soutěž probíhá na území České republiky v termínu 24.5.2019.
3. Forma
Spotřebitelská soutěž
4. Podmínky účasti v soutěži
Účastníkem soutěže se stává pouze držitel platné permanentní vstupenky FK Mladá Boleslav a.s. na sezónu 2018/2019 starší 18 let, který akceptuje pravidla a podmínky soutěže. Pro případ, že v soutěži vyhraje, dává pořadateli soutěže souhlas ke zveřejnění svého jména a příjmení. Svou účastí v soutěži uděluje soutěžící pořadateli souhlas s nakládáním jeho osobních údajů v souladu s ustanovením zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Právní podmínky vyhlašování a pořádání marketingové soutěže je zajištěno podle zákona č. 202/1990 Sb. o loteriích a jiných podobných hrách.
5. Průběh soutěže
Do soutěže bude zařazen každý účastník, který řádně vyplní přihlášku do soutěže.
Přihláška do soutěže bude v papírové podobě na Městském stadionu Mladá Boleslav dne 24.5.2019 od 16:00 do 18:00 u hostesek za hlavní bránou stadionu.
Přihlášku do soutěže lze vyplnit pouze 1x, všechny duplicitní přihlášky budou ze soutěže vyřazeny.
Všichni účastníci soutěže s řádně vyplněnou přihláškou do soutěže budou zařazeni do slosování. 5 vylosovaných účastníků soutěže bude vyhlášeno během prvního poločasu utkání FK Mladá Boleslav - FC Fastav Zlín, konaného 24.5.2019 od 18:00. 5 vylosovaných účastníků se utká během poločasové přestávky utkání v kopu na přesnost. 5 vylosovaných účastníků bude kopat fotbalovým míčem z půlící čáry na penaltový puntík. Každý z 5 vylosovaných účastníků bude mít jeden pokus a ten, který svůj kop namíří nejblíže k penaltovému puntíku, se stává vítězem soutěže.
Výhra je nepřenosná a může být uplatněna do 30.9.2019.
Podmínky pro výběr destinace, lokality a termínu zájezdu jsou určovány dohodou se společností Invia Mladá Boleslav.
6. Výhra
Voucher na zájezd od společnosti Invia Mladá Boleslav v hodnotě 45.000,- Kč.
7. Ostatní podmínky soutěže
Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla anebo podmínky či soutěž bez udání důvodu pozastavit či zrušit.
Soutěžící nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhru v soutěži ani jiné výhry, ani nemá nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele soutěže než ta, která jsou uvedena v těchto pravidlech. Pořadatel soutěže neodpovídá za případné vady výhry. Vymáhání účasti v soutěži či výhry soudní cestou je vyloučeno.
Soutěž a vztahy mezi soutěžícím a pořadatelem soutěže se řídí právním řádem České republiky s vyloučením kolizních norem mezinárodního práva soukromého.
Právní podmínky vyhlašování a pořádání marketingové soutěže je zajištěno podle zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.

Fanshop banner