V domácí odvetě máme co napravovat, vyzývá trenér Weber
Klub

V domácí odvetě máme co napravovat, vyzývá trenér Weber

Redakce

Prohra ve Zlíně o dva góly je po předchozí jednoznačné konfrontaci s Teplicemi zklamáním pro trenéra i fanoušky. Není však definitivním verdiktem, neboť souboj se Zlínem je teprve v polovině a při soustředěném výkonu v odvetě je v silách boleslavských hráčů ztrátu dohnat.

„Utkání jsme nezvládli tak, jak jsme si představovali," přiznal zklamaně boleslavský trenér Jozef Weber. „Uděláme však všechno, abychom to doma napravili," dodal odhodlaně a povzdechl si, že za celou jarní sezónu jeho mužstvo nedostalo v jednom zápase tolik gólů, jako tentokrát ve Zlíně. „Po druhém inkasovaném góle, jsme se vstřeleným gólem dostali znovu do hry, ale domácí bohužel dali třetí. Ještě se nevzdáváme a uděláme vše, abychom Zlín v odvetě potrápili." Když novináři dali najevo, že je výkonem zklamal nejlepší ligový kanonýr, přinutili tak Webera, aby se proti svým zvyklostem nehodnotit veřejně jednotlivce, vyjádřil: „Je pravda, že Komlichenko podal lepší výkony, než tentokrát ve Zlíně, první finále mu nesedlo, ale věřím, že mu odveta za týden sedne mnohem lépe."

Zlínský trenér Jan Kameník byl samozřejmě spokojenější, než jeho boleslavský protějšek: „Jsem rád, že jsme vstřelili tři branky. Bohužel jsme jednu inkasovali a tomu jsme mohli předejít. Hráče jsem pochválil, že odehráli slušně především druhý poločas. V porovnání se zápasy proti Olomouci odehráli proti Boleslavi slušně celých devadesát minut. Vážím si výsledku, který jsme dosáhli proti silnému týmu, Boleslav má velmi kvalitní hráče především ve středu hřiště, což i v průběhu utkání prokázala."

Fanshop banner