Remízu na Dukle označil Weber za spravedlivou
Klub

Remízu na Dukle označil Weber za spravedlivou

Redakce

Na tiskové konferenci po nerozhodném střetnutí Dukla - Boleslav 2:2 trenér mladoboleslavských fotbalistů několikrát nahlas opakoval, že je velmi zklamaný, jak jeho tým lajdácky ztratil vyhraný zápas.

„Výsledek považuji za spravedlivý," začal hodnocení Jozef Weber. „V první půli to od nás bylo jakž takž, po přestávce jsme však předváděli pohodlný fotbal. Po druhém gólu se zdálo, že dovedeme utkání do vítězného konce, ale nedokázali jsme to. Z výkonu hráčů jsem zklamaný, jako by se nechtěli v ligovém pořadí posunout výš a u některých se zdá, že na to nemají. Lajdácké pojetí hry mě zklamalo. Neprokázali jsme mentální kvalitu a dobře rozehraný zápas nedovedli k vítězství. Komlichenko a Přikryl byli snad jediní, kteří snesli přísnější měřítko," prohlásil Jozef Weber.

Trenér pražské Dukly Roman Skuhravý poznamenal, že mít v týmu Komlichenka, byl by s Duklou dál, než je v současnosti. „Komlichenko ukazuje neskutečnou produktivitu, je stěžejní hráč pro Boleslav," zdůraznil Roman Skuhraný, což jeho boleslavský protivník Jozef Weber odsouhlasil: „Komlichenko je pro nás velmi důležitý hráč."

K průběhu utkání Roman Skuhravý řekl: „Začátek byl opatrný z obou stran. Komlichenko od nás dostal málo prostoru, přesto dopomohl Boleslavi k vedení. Druhý poločas jsme byli nebezpečnější a hladovější mužstvo, přesto jsme prohrávali o dva góly. Cením si toho, že v té situaci, v jaké jsme, mužstvo zápas nezabalilo a při troše klidu si mohlo dojít pro tři body. Druhý poločas byl od nás kvalitní."

Fanshop banner