Tentokrát k bodu za remízu další bod za penalty nepřidali
Klub

Tentokrát k bodu za remízu další bod za penalty nepřidali

Redakce

V rozpětí jednoho týdne sedmnáctiletí dorostenci podruhé remizovali, ale na rozdíl od střetnutí s Ostravou, po němž si připsali bonusový bod za úspěšně zvládnutý penaltový rozstřel, v Karviné byl v pokutových kopech přesnější soupeř.

Po bezgólovém poločasu se domácí karvinští dorostenci dostali do vedení ve 48. minutě Popovem, který potrestal nedůrazné počínání boleslavské defenzívy při rohovém kopu. Téměř celý druhý poločas Boleslavští usilovali alespoň o vyrovnání, což se jim zdařilo pět minut před koncem, kdy Novotným rozehranou standardní situaci ze středu hřiště Prajs šikovně tečoval do protipohybu brankáře.
Pozápasový penaltový rozstřel MFK Karviná U17 - FK Mladá Boleslav U17 5:4.

Trenér boleslavských dorostenců Filip Toncar k remíze řekl: „V celém utkání jsme měli mírně navrch a podali jsme výkon, se kterým můžeme být spokojení. Cením si především vůle týmu po zvrácení nepříznivého stavu a snahy dovést zápas do vítězného konce. Dařila se nám výstavba hry, soupeře jsme dokázali prokombinovat i přes jeho vysoký blok. Bohužel jsme nebyli dostatečně efektivní v koncovce. Přesto tým zaslouží uznání za přístup a předvedenou hru."

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Karmazin - Prajs, Rulc, Pechanec - Roháček (61. Šára), Kohout, Novotný, Tichý (46. Chládek) - Svoboda (61. Pešta), Tomka, Pažout.

Góly: 48. Popov - 85. Prajs

Fanshop banner