Kanonáda s dvěma hattricky Gregora a Maška
Klub

Kanonáda s dvěma hattricky Gregora a Maška

Redakce

Boleslavští nejmladší dorostenci při střetnutí se soupeřem s třetí nejslabší obranou ve skupině B české ligy mladších dorostenců jasně potvrdili svoji roli favoritů. Konečné skóre vypovídá vše o charakteru utkání.

Boleslavští přistoupili k utkání zodpovědně bez sebemenšího náznaku podceňování soupeře ani po narůstajícím skóre. Protihráče neúnavně napadali a v útočné fázi sázeli na postupný kombinovaný útok, i když ne vždy využívali celou šířku hřiště, což by kombinaci ještě více pomohlo.
Už v prvním poločase nastřílel do neratovické branky Lukáš Mašek hattrick v časovém rozmezí osmi minut. Jeho spoluhráč Gregor jej ještě o jednu úspěšnou trefu předčil, když k jednomu gólu z prvního poločasu, přidal po přestávce také hattrick, na který potřeboval necelou čtvrthodinku.
Trenér boleslavských dorostenců Jaroslav Machač byl spokojený: „Kluci utkání zvládli, odmakali, a už teď se těšíme na dubnové konfrontace s Hradcem, Libercem nebo Bohemkou."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Ulrich - Holakovský, Kühmel (55. Vinický), Chalupník, Tykva - Dohalský, Vostřel - Smožanyk, Lukáš Mašek (55. Vlček), Gregor - Stránský (55. Černý). Ze zdravotních důvodů chyběli Kubát, Vlček a Zedníček.

Branky: 30., 62., 67. a 75. Gregor, 28., 33. a 35. Mašek, 39. (z pokutového kopu) a 60. Dohalský, 45. a 71. Holakovský, 7. Stránský, 11. Chalupník, 20. Kühmel, 69. Vostřel.

Fanshop banner