Přijďte a pojeďte v dubnu fandit
Klub

Přijďte a pojeďte v dubnu fandit

Redakce

Radost pohledět na aktuální ligovou tabulku. Potěšující je také porovnání její podoby zkraje února a na počátku dubna. Boleslavští fotbalisté se z desáté příčky po 19. kole postupně prodrali na šesté místo, které drží čtyři kola před koncem základní části FORTUNA:LIGY 2018-19.

K podzimním dvaadvaceti bodům při vyrovnaném skóre 36:36 přidali v sedmi letos neprohraných zápasech patnáct bodů a vylepšili skóre na aktivní podobu 46:40. Jenom vedoucí Slavia a čtvrtý Jablonec nastřílely více gólů, než Boleslav.
V základní části ligového programu zbývá sehrát čtyři mistrovská utkání a v nich budou Boleslavští hájit svoji dosavadní letošní neporazitelnost a také účast v elitní šestici se zřejmým záměrem připravit si co nejlepší pozici pro nadstavbové boje. Což bude velmi těžký úkol, který však je v silách současného týmu naplnit, o čemž se hráči i trenéři přesvědčili v domácím souboji s pražskou Spartou hlavně ve druhém poločase. Však také trenér Jozef Weber opakovaně zdůrazňoval, že má z vítězství nad silnou Spartou velkou radost, ale ještě větší ze způsobu, jakým ho mužstvo dosáhlo. Aby v podobném, či dokonce i lepším trendu boleslavští fotbalisté pokračovali, potřebují v zádech cítit podporu svých příznivců.
Fandit FK Mladá Boleslav v dubnu osobní přítomností přímo při ligových bitvách bude velmi snadné, neboť ze čtyř utkání se dvě hrají na domácím hřišti a dvě v Praze, která je pohodlně dosažitelná po necelé hodině jízdy. Rozpis zápasů je známý, tak si zaškrtněte, fandové boleslavského fotbalu, ve svých kalendářích následující termíny.

Dubnový prvoligový program mladoboleslavských fotbalistů

Neděle 7. dubna od 15,30 hodin Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Pondělí 15. dubna
od 18 hodin FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec
Neděle 21. dubna od 17 hodin FK Dukla Praha - FK Mladá Boleslav
Sobota 27. dubna
od 17 hodin FK Mladá Boleslav - FC Fastav Zlín

Fanshop banner