Trenér Weber označil výhru gólem v nastavení za šťastnou
Klub

Trenér Weber označil výhru gólem v nastavení za šťastnou

Redakce

Boleslavský trenér Jozef Weber se přiznal, že v dramatickém závěru bitvy s Jabloncem nestihl taktické vystřídání Přikryla, neboť mu tento záměr asistenti rozmlouvali, čímž Přikrylovi poskytl příležitost prožít si fotbalový orgasmus v podobě vítězné trefy v poslední možné minutě.

„Mám neskutečnou radost, že jsme se prosadili proti velmi kvalitnímu soupeři," radoval se Jozef Weber. „Když dáte gól v nastavení, nemůžete říct nic jiného, než že to bylo šťastné vítězství," dodal boleslavský kouč. Zdůraznil, že i když se hrálo devadesát minut bez gólů, tak to bylo zajímavé utkání, v němž se oba mančafty snažily zvrátit výhru na svoji stranu. „Jablonec hrál výborně a přibližně od dvacáté minuty byl velmi nebezpečný. Měl více akcí, ze kterých mohl skórovat, my však měli také šance. Zvažoval jsem v závěru vystřídat Přikryla, ale asistenti mě od tohoto kroku zrazovali a on se nám všem odměnil vítězným gólem." Jozef Weber veřejně vyjádřil spokojenost z posílením ofenzivní síly mužstva a s přirozeným zvýšením konkurence v týmu.

Jablonecký trenér Petr Rada byl zklamaný: „Je pro nás hodně hořké, když jsme prohráli se závěrečným hvizdem zápas, na který jsme se pečlivě připravovali. V utkání jsme byli dominantnější a měli více brankových příležitostí, Boleslavští byli dominantnější pouze úvodních patnáct až dvacet minut. Bohužel nás tížilo neproměňování šancí a za to jsme byli potrestaní v natavení, když soupeř byl před naší brankou důraznější. Z prohry jsem zklamaný, protože jsme předvedli dobrý výkon a byli v zápase lepší, než soupeř."

Fanshop banner