Střetnutí plné důrazných soubojů skončilo bez vítěze
Klub

Střetnutí plné důrazných soubojů skončilo bez vítěze

Redakce

Pátý díl semifinálového seriálu Memoriál Vlastislava Marečka se odehrál v tréninkovém centru Složiště v Českých Budějovicích a družstva nejmladších dorosteneckých ročníků se rozešla smírným výsledkem, takže si každé do turnajové tabulky připsalo jen po jednom bodu.

Hrálo se velmi agresivní a běhavé utkání. Stejně jako kombinačních akcí byla k vidění i spousta tvrdých zákroků, především ze strany jihočeských hráčů, které rozhodčí pouštěl. „Pro zranění ze soubojů jsme museli čtyřikrát hráče ošetřovat, třikrát dokonce střídat. Za mě velká kaňka utkání," zlobil se trenér mladoboleslavských dorostenců Jaroslav Machač.
Při vyrovnané hře měli Boleslavští více šancí, a to především ve druhé půli. Přesto utkání skončilo nerozhodně, neboť boleslavští mladíci neskórovali častěji, než soupeř.
„Za počet šancí jsem rád, opakovaně si jich dokážeme vypracovat velké množství. Ovšem vázla nám výstavba a ve vedení útoku jsme byli pomalí. Smekám před týmem, který dvakrát prohrával a utkání nebalil a šel si i tak za vítězstvím," dodal Jaroslav Machač.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Ulrich (46. Vaněk) - Holakovský, Vinický (46. Vostřel, 68. Vinický), Kühmel (46. Chalupník), Tykva - Zedníček (F. Vlček), Vostřel (46. Dohalský, 68. Zedníček) - Lukáš Mašek (46. Němec), Dohalský (46. Lukáš Mašek), Gregor (46. Smožanyk) - Stránský (68. Gregor).

Branky FK MB U16: Gregor 2, Lukáš Mašek.

Fanshop banner