Prohráli přípravu dvou rozdílných poločasů
Klub

Prohráli přípravu dvou rozdílných poločasů

Redakce

Sedmnáctiletí boleslavští dorostenci nestačili českobudějovickým vrstevníkům především v prvním poločase, v němž předvedli velmi slabý výkon. Navzdory velkému úsilí třígólovou ztrátu po změně stran nedohnali.

Trenéra boleslavských dorostenců Filipa Toncara mrzelo poločasové vystoupení jeho svěřenců: „Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme podali nejhorší výkon od začátku přípravy. Ve druhém jsme se výrazně zlepšili, ale vyrovnat už jsme nestihli."
S lehkovážným přístupem k plnění herních povinností boleslavští dorostenci nabídli jihočeskému soupeři, aby si v průběhu prvního poločasu vystřílel třígólový náskok. Ve druhém poločase zlepšili svoji obrannou fázi a soupeři již skórování nepovolili. V ofenzívě byli však často váhaví a nedostatečně pohybliví s míčem i bez míče. Z připravených sedmi šancí proměnili pouze dvě, v 67. minutě Rulcem a o deset minut později Nykodýmem, a to nestačilo ani na remízu.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Karmazín (46. Lichtenberg) - Vlk, Rulc, Pechanec - Roháček, Kohout (46. Nykodým), Šára, Tichý - Novotný, Kadlec, Pešta (46. Tomka).

Góly FK MB U17: Rulc, Nykodým.

Fanshop banner