Vyhráli jsme zaslouženě
Klub

Vyhráli jsme zaslouženě

Redakce

Boleslavský trenér Jozef Weber může být spokojený, že hráči, které v mladoboleslavských dresech vyšle na trávník, plní zadané úkoly a evidentně s maximálním nasazením společně usilují o vítězství.

„Jsme hodně rádi za vítězství," řekl Jozef Weber za celou rozjásanou kabinu v útrobách teplického stadionu. „S výjimkou prvních pár minut, než jsme se rozehráli, až do vyloučení Šušnjara jsme předváděli velmi dobrý výkon. Vypadalo to, že máme utkání pod kontrolou, bohužel přišlo vyloučení, tak jsme se v deseti lidech stáhli do trochu jiného rozestavení a Teplice nás zatlačily, ale v defenzívě jsme pracovali dobře. Vyhráli jsme zaslouženě," dodal Jozef Weber, který podobně jako po domácí remíze s Plzní souhlasil s novináři, že Komlichenko s Matějovským jsou tahouny boleslavského týmu, ale jedním dechem hned zdůraznil, že je nechce moc vyzdvihovat, neboť je spokojený s celým mužstvem, jak všichni zodpovědně pracují. „Komlichenkovi nevyšla střelecky zimní příprava a jsem rád, že mu forma z podzimu vydržela do jara, ale zdůrazňuji, že splácí práci celého mužstva. Matějovský v současnosti podává vynikající výkony a naši ofenzivní hráči z toho těží," prohlásil Jozef Weber.

Teplický kouč Stanislav Hejkal se veřejně zlobil na celé své mužstvo a nejvíce na stopery: „Prohrané utkání se mi hodnotí těžce. Nezvládli jsme ho. Je pro mě zklamáním, že mužstvo nemělo drajv. Do utkání jsme šli s tím, že musíme uhlídat kanonýra Komlichenka a mozek boleslavského mužstva Matějovského, ale ani jedno se nám nepovedlo. Největší problém nám dělal Matějovský, který výborně četl hru a přesně rozehrával. Po úvodních minutách, kdy jsme byli aktivní, hráči zjistili, že Boleslav má sílu a měli z ní najednou přehnaný respekt. Zklamalo mě, že po vyloučení Šušnjara jsme se nedostávali do jasnějších šancí a nedokázali od stoperů přesněji zakládat útoky. Boleslav měla větší chuť a vůli zvítězit, proto zaslouženě vyhrála."

Fanshop banner