Juniorům se v přípravě daří střelecky
Klub

Juniorům se v přípravě daří střelecky

Redakce

Juniorka v posledním přípravném utkání v sestavě se sedmi mladíky z prvoligového kádru v nedělním poledni rozdrtila divizní mužstvo z Horek nad Jizerou. O sedm mladoboleslavských gólů se podělilo pět střelců.

Boleslavští po celé utkání dobře kombinovali a vytvářeli si množství střeleckých příležitostí a tak nebylo divu, že konečný výsledek byl jednoznačný v jejich prospěch. Zpočátku divizní defenzíva Horek odolávala téměř půl hodiny. Ve 25. minutě však z pravé strany pronikl do horeckého vápna Hašek a z jeho přihrávky s přehledem otevřel skóre Daniel Novák - 1:0. O sedm minut později spolupráci s Dibem a Šimonem završil Bucha umístěnou střelou k tyči Michňovy branky - 2:0.
Pět minut po změně stran se horeckým fotbalistům podařila brejková akce a když boleslavský brankář Truksa chybně opustil svoji branku, tak Müller snadno snížil na 2:1. Potom však stříleli především Boleslavští. V 54. minutě po kolmé přihrávce od Machů zvýšil Vejr boleslavské vedení - 3:1. V 65. minutě po rozehraném boleslavském rohu Machů našel zcela volného Klímu a ten se hlavou nemýlil - 4:1. V 68. minutě utekl horecké obraně po levé straně Daniel Novák a z jeho centru se do soupeřovy branky trefil Tvaroh - 5:1. Za necelých pět minut se znovu v soupeřově pokutovém území dobře zorientoval Daniel Novák a z jeho nezištné přihrávky se prosadil Vejr - 6:1. Necelou čtvrthodinku před koncem horecký Boruta přesným trestným kopem z necelých dvaceti metrů snížil na 6:2. Poslední střelecký zápis však patřil Boleslavi. V 85. minutě plynulou boleslavskou akci završil po Dibově přihrávce Vejr - 7:2.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Mikulec (46. Truksa) - Hašek (46. Tvaroh), Klíma, Komma, Túlio (60. Zabilanský) - David Novák (60. Krčmář), Komárek (46. Machů), Bucha, Daniel Novák - Dib (45. Yerkhov), Šimon (46. Vejr).

Branky: 54., 72. a 85. Vejr, 25. Daniel Novák, 32. Bucha, 65. Klíma, 68. Tvaroh - 50. Müller, 77. Boruta.

Fanshop banner