Zasloužená výhra v přípravě na Vysočině
Klub

Zasloužená výhra v přípravě na Vysočině

Redakce

Na závěr moravského herního minisoustředění vyhráli šestnáctiletí dorostenci přípravné utkání na hřišti Jihlavy. Kromě tří vstřelených gólů promarnili nejméně tolik dalších šancí.

Boleslavští po většinu utkání soupeře přehrávali, byli fotbalovější a do dvacáté minuty mohli vést klidně o pět branek. Srážela je ovšem nízká produktivita útočných akcí. Na boleslavské vedení, které zařídil ve 25. minutě Lukáš Mašek, jihlavští dorostenci odpověděli vyrovnávacím gólem, jímž potrestali chybu boleslavské defenzívy po rohovém kopu.
Ve druhé půli boleslavský výkon trochu uvadl, neboť hráči už tolik neběhali, jako v prvním dějství, přesto dokázali utkání dohrát vítězně. Nejprve se po hodině hry prosadil Jakub Vlček a výhru pojistil v 80. minutě svým druhým gólem v tomto utkání Lukáš Mašek.
Trenér boleslavských dorostenců Jaroslav Machač byl spokojený: „Vyhráli jsme zaslouženě a vrátili se na vítěznou vlnu po prohře v Olomouci."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Ulrich (46. Vaněk) - Holakovský, Vynický (68. Chalupník), Vostřel, Chalupník (46. Jakub Vlček) - Dohalský, Zedníček (68. Lukáš Mašek) - Kubát, Lukáš Mašek (46. Smožanyk), Gregor - Stránský.

Branky FK MB U16: Lukáš Mašek 2, Jakub Vlček

Fanshop banner