V utkání, které skončilo nerozhodně, měli Boleslavští na vítězství
Klub

V utkání, které skončilo nerozhodně, měli Boleslavští na vítězství

Redakce

Sedmnáctiletí v utkání, v němž podali dobrý výkon, měli na víc, než na remízu, ale ze svých gólových šancí proměnili jenom jednu v prvním poločase.

Boleslavští vedli od 11. minuty Svobodovým gólem po spolupráci s Chládkem. Jihlavští vyrovnali ve 32. minutě po Novotného nedůslednosti v situaci, která zprvu vůbec nebyla šancí. Po změně stran Boleslavští kvalitní defenzivní prací nepustili soupeře vůbec k ničemu, ale sami nedokázali strhnout vítězství na svoji stranu.

Trenér boleslavských dorostenců Filip Toncar k remíze řekl: „V utkání jsme podali velmi dobrý výkon, soupeře přehrávali i ve slabší sestavě v prvním poločasu. Nedokázali jsme si ale vytvořit více gólových šancí a ty, které jsme si vytvořili, neproměnili. Vlastní individuální nedisciplinovaností jsme soupeři dovolili skórovat, jinak byl náš výkon v obranné fázi na vysoké úrovni."

Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 1. poločase: Lichtenberg - Prajs, Rulc, Pechanec - Roháček, Smejtek, Novotný, Chládek - Svoboda, Kadlec, Pešta.
Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 2. poločase: Lichtenberg - Coňk, Rulc, Pechanec - Vlk, Snížek, Šára, Tichý - Kohout, Tomka, Pažout.

Gól FK MB U17: Svoboda

Fanshop banner