Také druhý souboj s Olomoucí prohráli
Klub

Také druhý souboj s Olomoucí prohráli

Redakce

Předchozí souboj nejmladších dorostenců na mladoboleslavském hřišti byl herně vyrovnaný a těsnou výhru olomouckého družstva bylo možné považovat za šťastnou. Boleslavští však v odvetě zůstali značně za svými možnostmi a na olomouckém hřišti výrazně prohráli.

Čtvrté střetnutí Memoriálu Vlastislava Marečka boleslavští šestnáctiletí dorostenci nezvládli herně ani výsledkově. Olomoučtí působili sebevědoměji, s míčem si na velkém a tvrdém hřišti věděli více rady, svojí útočnou aktivitou opakovaně ničili boleslavskou defenzívu, v nasazení a agresivitě byli lepší.
První poločas skončil zaslouženě jasnou olomouckou výhrou o tři góly.
Druhou půli sice Boleslavští uhráli nerozhodně 1:1, ale v porovnání s prvním poločasem se obraz hry moc nezměnil.
„Utkání jsme nezvládli hlavami. O tolik horší hráče nemáme, ale soupeř hrál od úvodu skvěle kombinačně a ve velkém tempu, my jsme se svojí intenzitou byli ještě v autobuse. Tím jsme domácí dostali na koně a nedokázali s nimi následně držet krok," posteskl si boleslavský trenér Jaroslav Machač.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Vaněk (46. Ulrich) - Holakovský (70. Zedníček), Vinický, Vostřel, Tykva - Chalupník (40. Dohalský), Zedníček (46. Kubát) - Smožanyk, Mašek, Gregor (46. Němec, 85. Gregor) - Stránský.

Gól FK MB U16: Smožanyk

Fanshop banner