Starší dorostenci odcestovali na zimní soustředění do Ústí nad Orlicí
Klub

Starší dorostenci odcestovali na zimní soustředění do Ústí nad Orlicí

Redakce

V pondělním ránu 28. ledna 2019 odjel autobus s výpravou FK Mladá Boleslav U19 na týdenní soustředění do Ústí nad Orlicí, kde se budou hráči připravovat na nadcházející jarní část ročníku 2018-19 v celostátní lize starších dorostenců. Přechodným domovem mladoboleslavských fotbalistů je tradičně hotel Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí.

Na soustředění FK Mladá Boleslav U19 odcestovali brankáři Denis Hartych, Jakub Štipl a hráči Daniel Bárta, Ondřej Bičiště, Jan Blažíček, Sebastian Böhm, Jakub Gombáš, Jan Kalabis, Tomáš Majer, Michal Mašek, Adam Milner, Nicolas Moravčík, Patrik Mrnka, Ondřej Nejeschleba, Vladimír Para, Michal Pánek, Filip Skramuský, Jan Vozáb, Dalibor Zmij. Na soustředění neodcestovali zranění David Kuchař (zraněné koleno), Miroslav Horák (operace kolena) a nemocný Lukáš Nykodým. S dospělým prvoligovým týmem se připravují David Pech a Adam Provazník. Vedení a servis dorosteneckého týmu tvoří trenéři Martin Mrvík, Adrian Vizingr a masér Václav Kohout.
Každý den po snídani absolvují hráči krátkou taktickou přípravu u videa. Následuje trénink na hřišti s umělým povrchem. Po obědě opět trénink na hřišti a následně třetí fáze v hotelové posilovně a kruhovým tréninkem na posílení a zpevnění celého těla. Po večeři mají hráči povinnou regeneraci. „Během každého dne se ve volných chvilkách snažíme postupně s každým hráčem mluvit a zjistit jeho pohled na různé fotbalové i nefotbalové záležitosti," přiblížil program dorostenců trenér hlavní trenér Martin Mrvík.

Fanshop banner