Po čtvrtečním utkání se v pátek vrátí z Malty do Česka
Klub

Po čtvrtečním utkání se v pátek vrátí z Malty do Česka

Redakce

Úterní odpoledne byl jediný odpočinkový půlden, který trenéři dopřáli mladoboleslavským fotbalistům v nabitém maltském týdnu. Po dopoledním tréninku a obědě tak vyrazili individuálně, případně ve skupinkách na procházku městem a k posezení v některé z mnoha místních kavárniček. Navečer všichni absolvovali důkladný regenerační proces s využitím vyhřívaného bazénu, sauny a vířivky.

Ve středu už opět dvoufázově trénovali na hřišti s přírodní trávou, dopoledne od 10 hodin a odpoledne od 16 hodin. Vždy v tempu a s míčem, jak se na profesionální fotbalisty sluší a patří. Dvě podvečerní hodiny (17,00-19,00) měli vyhrazené pro nezbytnou regeneraci a individuální masáže. Po večeři byl na programu mediální mítink za přítomnosti novinářů, kteří byli na Tipsport Malta Cup 2019 přizvání pořadateli a navíc projevili zájem o hráče FK Mladá Boleslav. Nejžádanějšími byli Marek Matějovský, Nikolay Komlichenko, Tomáš Přikryl a Dominik Mašek.
Ve čtvrtek 24. ledna budou mladoboleslavští hráči dopoledne trénovat a po obědě se připravovat na přípravné utkání s maltským ligovým týmem Balzana FC, s nímž se střetnou od 18 hodin na hřišti v areálu Ta´Qali National Stadium ve Vallettě. K pozdní večeři, která pro ně bude poslední na Maltě, usednou až po deváté hodině večerní.
V pátek 25. ledna je z Valletty odlet plánovaný na 7,15 hodin s přistáním ve Vídni v 9,20 hodin. Ve Vídni na fotbalovou výpravu FK Mladá Boleslav bude čekat klubový autobus, který ji dopraví přes Prahu do Mladé Boleslavi s předpokládaným příjezdem kolem třetí hodiny odpolední.
Zbytek pátečního odpoledne i celou následující sobotu mají mladoboleslavští fotbalisté volno, ale již v neděli 27. ledna pokračují v přípravě na blížící se start prvoligové sezóny. Po nedělním a pondělním tréninku je čeká v úterý 29. ledna 2019 od 15 hodin osmé zimní přípravné utkání FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner