Sedmnáctiletí v prvním letošním zápase remizovali
Klub

Sedmnáctiletí v prvním letošním zápase remizovali

Redakce

Sedmnáctiletí dorostenci zahájili nový rok 2019 remízově, když se ve střetnutí s českobudějovickými vrstevníky podělili o body do základní skupiny Memoriálu Vlastislava Marečka. V letošní zápasové premiéře se v mladoboleslavském dresu vystřídalo šestnáct dorostenců.

Na dobře připravené hrací ploše s umělým trávníkem v areálu 9. základní školy v Mladé Boleslavi odehráli mladoboleslavští a českobudějovičtí mladší dorostenci vyrovnané utkání. První poločas vyhráli Jihočeši, kteří po přestávce v 60. minutě své těsné vedení zvýraznili druhým gólem do boleslavské branky. Boleslavští se trápili v koncovce a teprve v závěrečné půlhodince dvě z mnoha brankových příležitostí využili alespoň ke srovnání skóre. V rozpětí necelých pěti minut se dvakrát prosadil Tomka.

Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 1. poločase: Karmazin - Vlk, Coňk, Pechanec, Tichý - Pešta, Novotný, Smejtek - Pažout - Tomka, Svoboda.
Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 2. poločase: Lichtenberg - Roháček, Rulc, Coňk, Tichý - Kohout, Vlk, Novotný, Pešta - Kadlec, Tomka.

Branky FK MB U17: 67. a 70. Tomka

Rozhodčí: Nejedlo

Fanshop banner