Boleslav se střetne ve středu s Jihlavou
Klub

Boleslav se střetne ve středu s Jihlavou

Redakce

Přípravný zápas FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava se hraje ve středu 16. ledna 2019 od 11 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Pro mladoboleslavské fotbalisty to bude čtvrtý herní test z devíti naplánovaných duelů v aktuálním zimním přípravném období.

Boleslavští v dosavadních třech přípravných zápasech třikrát vyhráli. Po Viktorii Žižkov z druholigového suterénu a dvou třetiligových soupeřích nyní narazí na výrazně kvalitnějšího protivníka, neboť Jihlavští patří k vážným kandidátům postupu z druhé do první ligy.

Tým FC Vysočina Jihlava v šestnácti podzimních zápasech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY desetkrát vyhrál, třikrát remizoval a pouze třikrát prohrál. S aktivním skóre 26:12 a třiatřiceti získanými body je v druholigové tabulce druhý se ztrátou dvou bodů na vedoucí České Budějovice a s náskokem tří bodů na třetí Hradec Králové.

Od podzimu 2005 do jara 2018 se Boleslav s Jihlavou v nejvyšší tuzemské soutěži střetla o prvoligové body celkem ve čtrnácti zápasech. Z nich Boleslav vyhrála sedmkrát, remizovala třikrát a prohrála čtyřikrát při výrazně aktivním skóre 26:13. Poslední vzájemné střetnutí se hrálo v loňském dubnu na jihlavském stadionu a skončilo bezgólovou remízou.

Fanshop banner