Trénují každý den a ve středu hrají první zápas
Klub

Trénují každý den a ve středu hrají první zápas

Redakce

Přípravu fotbalistů zatím nebrzdí počasí ani jiná neočekávaná protivenství. Trenér Jozef Weber ve spolupráci se svými asistenty prohání v areálu domácího Městského stadionu více než třicet adeptů prvoligového kádru pro jarní sezónu 2019. První přípravný zápas FK Mladá Boleslav - FK Viktoria Žižkov se hraje ve středu 9. ledna 2019 od 15 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Po testování fyzické zdatnosti jednotlivých hráčů v prvním čtvrtku nového roku 2019 pokračovala zimní příprava každodenním dvoufázovým zatížením. Teprve až v neděli 6. ledna byla na rozdíl od předchozích dnů hlavní náplní tréninkové jednotky hra na dvě branky. V pondělí fotbalisté začali dopoledne posilováním, balančními cvičeními, zátěžovým během do schodů a krátce tréninkem s míči na hřišti s umělou plochou. Pokračovali odpoledne výhradně na umělé trávě a s míči. V úterý následuje opět dvoufázové trénování a ve středu mají fotbalisté na programu první letošní zápas.
Tréninkových jednotek v úvodním týdnu zimní přípravy se zúčastnili čtyři brankáři a devětadvacet hráčů. Brankáři Luboš Kamenár, Petr Mikulec, Jan Stejskal (FC Hradec Králové), Jan Šeda. Hráči Jaroslav Diviš, Paixao da Silva Ewerton (FC ViOn Zlaté Moravce), Jakub Fulnek (přestup z FC Vysočina Jihlava), Tomáš Hájek (hostování z FC Viktoria Plzeň), Dominik Hašek (SK Převýšov), Michal Hubínek, Matěj Chaluš, Jan Jelínek (SK Zápy), Dominik Mašek (Bohemians Praha 1905), Daniel Novák, David Novák, Jan Král, Jakub Klíma (návrat z hostování v FK Pardubice), Nikolay Komlichenko, Tiémoko Konaté, Antonín Křapka, Tomáš Ladra, Marek Matějovský, Petr Mareš, Lukáš Pauschek, David Pech, Adam Provazník, Tomáš Přikryl, Ondřej Rudzan, Aleksandar Šušnjar (návrat z hostování v MŠK Žilina), Ladislav Takács, Alexei Tataev (FK Krasnodar), Philipp Tvaroh (FC Ingolstadt), Jiří Valenta.

Fanshop banner