Tréninkového kempu pro žákovské kategorie se zúčastnilo šestnáct hráčů
Klub

Tréninkového kempu pro žákovské kategorie se zúčastnilo šestnáct hráčů

Redakce

V neděli 9. prosince pořádal FK Mladá Boleslav tradiční tréninkový kemp pro hráče žákovských kategorií (ročníky narození 2004-2007). Pozvání přijalo šestnáct hráčů z různých klubů, kteří dorazili v doprovodu svých rodičů.

Vše začalo v klubovém press centru představením klubu, tréninkového harmonogramu a trenérů, kteří měli kemp na starosti.
Pod dohledem čtyř trenérů FK Mladá Boleslav absolvovali hráči nejdříve rychlostní testy - cyklická na 30 metrů a reakční rychlost, následovaly rytmická a obratnostní cvičení na koordinačních žebřících, průpravná cvičení na techniku s míčem se zakončením, malá a velká hra.
Všichni hráči absolvovali trénink s velkou vervou a nasazením. Zapříčinili se svými výkony a přístupem o perfektní atmosféru během celého dne. „Musím uznat, že kluci na nás udělali svou kvalitou dojem. Měli chuť, prokázali velkou vášeň a lásku k fotbalu. Celý trénink nás všechny bavil. Velký dík patří i všem kolegům, kteří se na této akci podíleli," zhodnotil kemp Vlatimil Frýdek, šéftrenér žákovských kategorií FK Mladá Boleslav.
Druhým hlavním bodem programu byla prohlídka hlavního stadionu, šatny a celého zázemí ligového mužstva včetně posilovny a rehabilitační linky. Na závěr se celá skupina odebrala
na Akademii FK Mladá Boleslav k návštěvě internátu pro hráče, kteří nebydlí v dojezdové vzdálenosti. „Rád bych poděkoval všem hráčům a jejich rodičům za účast na kempu a zároveň i poděkovat mateřským klubům těchto hráčů, které klukům umožnily se kempu zúčastnit. Celá akce proběhla v bezvadné atmosféře, kluci prokázali kvalitu. Je vidět, že v jejich klubech s nimi dobře pracují," doplnil a uzavřel žákovský šéftrenér FK Mladá Boleslav Vlastimil Frýdek.

Fanshop banner