Odstartovala spolupráce fotbalistů a florbalistů
Klub

Odstartovala spolupráce fotbalistů a florbalistů

Redakce

FK Mladá Boleslav a Technology Florbal Mladá Boleslav budou úzce spolupracovat v komunikaci, marketingových projektech, seminářích pro trenéry a hráče.

„Spolupráci s florbalem vítáme. Máme za to, že si můžeme vyměnit spousty důležitých informací, které nás mohou obohatit. Jsme z jednoho města, které naše kluby reprezentují nejen na území České republiky, a taková provázanost může být přínosem jak pro naše realizační týmy, tak pro všechny sportovní fandy fotbalu i florbalu," okomentoval manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Na spolupráci se kluby dohodly v měsíci září, kdy se marketingový úsek FK Mladá Boleslav sešel s generálním manažerem Technology Florbal Mladá Boleslav Tomášem Pacákem. „V první myšlence jsme byli zaměření na komunikaci a marketing. Při jednání jsme zjistili, že máme hodně společného a že si můžeme být nápomocni v mnoha dalších aspektech. Věřím, že naše spolupráce bude dlouhodobá a přínosná," doplnil Martin Olšák za marketingový úsek FK Mladá Boleslav.

Prvním projektem byl společný seminář zaměřený pro trenéry fotbalu a florbalu nazvaný „Řízení týmu a komunikace s hráčem". Přednášejícím byl David Vavruška šéftrenér mládeže FK Mladá Boleslav. „Celou akci považuji za úžasnou, byla velmi živá a věřím, že trenérům se podněty ze semináře budou hodit v jejich práci," doplnil David Vavruška.

Více o semináři se dozvíte ve videoreporáži: https://www.youtube.com/watch?v=zLAQdffpQqQ

Fanshop banner