Po roce se setkali někdejší boleslavští fotbalisté
Klub

Po roce se setkali někdejší boleslavští fotbalisté

Redakce

Hráči několika generací nastupujících v mladoboleslavských dresech v nedávných i dávných sezónách se již podruhé sešli v sobotu 17. listopadu ve VIP interiéru jižní tribuny fotbalové arény Městského stadionu v Mladé Boleslavi z iniciativy bývalého předního činovníka Jiřího Holakovského a dnešního manažera komunikace FK Mladá Boleslav Jiřího Korose.

„Opět přišli téměř všichni, které jsme pozvali, stejně tak jako v loňském roce. Bohužel letos se ještě hrají nižší soutěže, v kterých někteří působí a tak pár lidí poslalo omluvenku," doplnil Jiří Holakovský.
V sobotu si čas na cestu do Mladé Boleslavi, kde kdysi odkopali nejeden důležitý a úspěšný zápas, vyhradilo bezmála padesát fotbalových veteránů. Samozřejmě si měli o čem povídat a na co vzpomínat. O fotbale se dá diskutovat neustále a historkami se to jen hemžilo. Nechybělo společné fotografování, pro založení do klubového archívu, který se stále plní o další zajímavá jména. „Organizaci jsme měli díky loňskému setkání jednodušší. Tam se nám kontakty rozšířily. Zájem drtivé většiny pozvaných nás potěšil, ale hlavně utvrdil, že má smysl pokračovat v pořádání dalších podobných akcí," pravil Jiří Koros.

Fanshop banner