Remíza Webera neuspokojila, Skuhravého ano
Klub

Remíza Webera neuspokojila, Skuhravého ano

Redakce

Oba trenéři dělení bodů za nerozhodný konečný výsledek považovali za odpovídající předvedeným výkonům obou soupeřů, ale větší spokojenost byla na straně dejvického Romana Skuhravého, mladoboleslavský Jozef Weber moc spokojený nebyl.

„První půle byla z obou stran vlažná a vůbec se mně nelíbila, druhý poločas byl výrazně lepší, ale z naší strany chyběla kvalita, abychom slibné akce dohráli do gólu. Promrhali jsme první půli a to nás možná vytrestalo, že jsme potom už zápas nezvrátili v náš prospěch. Po průběhu utkání bod beru, i když s ním nejsem spokojený," řekl mladoboleslavský trenér Jozef Weber. Potom se ještě nahlas zamyslel nad příčinami nulové střelecké potence: „Těžko posuzovat, jak bychom utkání zvládli, mít ve hře Komlichenka. Mrzí mě nevyužité přímé kopy, především ty, které jsme měli ze strany vápna, jsme měli lépe zužitkovat, ale po jejich rozehrání nám chyběl důraz v soupeřově vápně. Toto utkání jsme měli rozhodnout ze standardní situace, což se bohužel nestalo."

Trenér pražské Dukly Roman Skuhravý netajil, že absenci lídra ligových kanonýrů v soupeřově sestavě uvítal: „Nepřítomnost Komlichenka byla pro nás jednoznačně velká výhoda, protože Boleslav má ofenzívu založenou právě na něm. Jeho vyloučení v Liberci bylo pro nás opravdovým dárkem." K průběhu bezgólového utkání Roman Skuhravý prohlásil: „Jsem rád, že po dvou zápasech, kdy jsme dostali mraky gólů, jsme zlepšili organizace hry, za to hráči zaslouží pochvalu. První poločas jsme měli hodně zajímavých situací po zisku míče a netrpělivostí jsme je nevyřešili tak, jak to řešit umíme. Druhý poločas jsme byli silnější v kombinaci, domácí byli nervóznější, a měli jsme lépe vyřešit dvě naše brejkové situace. V závěru nás Boleslav dostala pod tlak, naštěstí jsme to uhráli, ale bylo to upracované utkání, které skončilo zaslouženou remízou."

Fanshop banner