Boleslavskému Weberovi nezbylo, než soupeři popřát k vítězství
Klub

Boleslavskému Weberovi nezbylo, než soupeři popřát k vítězství

Redakce

Utkání, v němž se Boleslavští většinou bránili s chutí útočícímu libereckému soupeři, se boleslavskému trenérovi Jozefu Weberovi špatně hodnotilo.

„Domácím patří pochvala za vynikající výkon a zasloužené vítězství," řekl na úvod svého vystoupení mezi novináři boleslavský trenér Jozef Weber. „My jsme zásluhou brankáře Šedy, obou stoperů a defenzivního záložníka Hubínka dlouho drželi bezgólový stav. Podle průběhu a množství šancí bylo však vítězství Liberce zaslouženě," dodal Jozef Weber.

Místo distancovaného libereckého hlavního kouče Zsolta Hornyáka předstoupil před novináře jeho asistent Miroslav Holeňák. „Hodnotí se mi dobře, protože jsme vyhráli," usmíval se Holeňák. „Bylo to zasloužené vítězství, za kterým jsme od začátku šli a celý zápas hráli ofenzivně. Nebylo příjemné z lavičky sledovat, jak hráči zahazují jednu šanci za druhou, ale chválím je za bojovnost, nasazení a chtění vyhrát, za což byli odměnění. V poločase jsme týmu řekli, že věříme, že vyhrají, ať také věří do poslední minuty," řekl Miroslav Holeňák a nevyhnul se hodnocení boleslavského brankáře: „Šeda vychytal spousty šancí plus penaltu a podal opravdu nadstandardní výkon, byl hlavní oporou boleslavské týmu."

Fanshop banner