MAXITIP, HRDÝ PARTNER FK MLADÁ BOLESLAV
Klub

MAXITIP, HRDÝ PARTNER FK MLADÁ BOLESLAV

Redakce

Na sobotním utkání mezi domácím týmem FK Mladá Boleslav a hostujícími Bohemians Praha 1905 proběhne představení nového partnera FK Mladá Boleslav, kterým je sázková kancelář MAXITIP. V rámci tohoto zápasu, ale i při budoucí spolupráci máme speciální nabídku i pro Vás, naše fanoušky. Tím nejzajímavějším je BONUS ve výši až 2 000 Kč na hráčské konto. Bonus je ve výši 100% z vkladů provedených do 5 dní po dokončení registrace. Samozřejmostí jsou i další bonusy, které poskytuje MAXITIP svým sázkařům v rámci BONUSMÁNIE - vstupní bonus až 100 000 Kč, věrnostní bonus až 1 000 Kč každý týden a zůstatkový bonus až 10 000 Kč každý měsíc. Dlouhodobou strategií MAXITIPu je nabízet NEJVYŠŠÍ LIVE KURZY, což znamená pro zákazníky nejvyšší výhry. Více naleznete na www.maxitip.cz. Na webu MAXITIPu nebo v aplikaci můžete samozřejmě sázet i na naše zápasy!

Na každém domácím utkání našich fotbalistů se můžete zaregistrovat u MAXITIP hostesek. Dále pro vás připraví vždy soutěže o speciální bonusy navíc. Na sobotním utkání si můžete tipnout přesný výsledek zápasu a získat tak bonus 200 Kč navíc na hráčské konto. Tipy budou přijímat na svém stánku MAXITIP hostesky do konce poločasové přestávky.

PODPOŘTE NAŠE FOTBALISTY Z FK MLADÁ BOLESLAV A SÁZEJTE U MAXITIPU - Z KAŽDÉ SÁZKY ZÍSKAJÍ OD MAXITIPU PENÍZE NAVÍC!!!

Zákaz sázení a registrace osobám mladším 18 let | Účast na hazardní hře může být škodlivá | Ministerstvo financí varuje: účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost

Fanshop banner