Trenér Weber na výkonu svých hráčů marně hledal nějaká pozitiva
Klub

Trenér Weber na výkonu svých hráčů marně hledal nějaká pozitiva

Redakce

Boleslavskému trenérovi Jozefu Weberovi po utkání na Spartě moc do řeči nebylo, neboť ani ne tak výše prohry, jako nečekaně špatný herní projev boleslavských fotbalistů byl pro něho obrovským zklamáním.

„O našem výkonu nemá cenu psát," začal boleslavský trenér Jozef Weber své stručné hodnocení prohry na Spartě. „Podali jsme velmi slabý výkon. Spartě jsme se nevyrovnali fotbalově, což nebylo divu, má výborné hráče, ale ani v důrazu a to mě mrzí. Na Spartu jsem se těšil, připravovali jsme se na ni, ale hořeli jsme v defenzívě. Sparta byla aktivnější a šla před přestávkou zaslouženě do vedení. Druhá půle pro nás výsledkově vyšla lépe, ale z mého pohledu lepší nebyla. Na našem výkonu proti Spartě žádná pozitiva nebyla, Sparta vyhrála zcela zaslouženě," řekl Jozef Weber.
To sparťanský kouč Zdeněk Ščasný měl mnohem lepší náladu: „Potřebovali jsme vyhrát po dvou předchozích prohrách v Plzni a Olomouci, což se nám povedlo. Hráli jsme dobře kombinačně a dali brzo Boleslavi jasně najevo, že doma chceme uspět a uspějeme."

Fanshop banner