Ztráta bodů při remíze s Ostravou hodně mrzí
Klub

Ztráta bodů při remíze s Ostravou hodně mrzí

Redakce

Boleslavského trenéra Jozefa Webera ztráta dvou bodů s Ostravou mrzela, ovšem spokojený byl s výrazně zlepšenou kvalitou herního projevu v porovnání s předchozími dvěma prohrami. Vyloučení Matějovského odmítl komentovat, podobně jako jeho ostravský protějšek Bohumil Páník nechtěl hodnotit, zda jeho mužstvu chyběl či nechyběl Baroš potrestaný za vyloučení v minulém zápase.

„Byli jsme svědky zajímavého utkání, které se muselo divákům líbit," začal Jozef Weber hodnocení remízového zápasu. „Jsem zklamaný, protože jsme podali dobrý výkon a s výjimkou dvou standardek drželi otěže utkání. Vytvořili jsme si potom tlak a v oslabení zaslouženě vyrovnali. Dokázali jsme si, že chceme a umíme hrát jinak, než v předchozích nepovedených zápasech v Chrudimi a Příbrami. Proti Ostravě byl náš výkon kvalitní a konsolidovaný s výjimkou těch pár minut, kdy jsme inkasovali dva góly po standardních situacích, které neměly vůbec být," dodal Jozef Weber.

Ostravský kouč Bohumil Páník nebyl s výkonem svého týmu spokojený: „Naše kritéria splňovala hra jen úvodních pětadvacet minut v druhém poločase. V první půlce jsme byli velice bázliví a domácí nás potrestali gólem. V druhé půli jsme změnili hru a dvěma povedenými standardkami překlopili zápas. V momentě příchodu Matějovského domácí vytvářeli tlak na naši branku a my jejich otevřenou hru nepotrestali třetím gólem. V závěru jsme se zbytečně nechali zatlačit mužstvem, které měl o jednoho hráče méně. Samozřejmě nás mrzí gól inkasovaný v poslední minutě, ale remíza byla zasloužená, pro nás je bod z Boleslavi dobrý."

Fanshop banner