Atrakce pro fanoušky. Do Boleslavi míří oblíbená fotbalová střelnice
Klub

Atrakce pro fanoušky. Do Boleslavi míří oblíbená fotbalová střelnice

Redakce

Fotbalová střelnice od Fortuny se konečně představí v Mladé Boleslavi. Speciální fanzóna bude pro fanoušky otevřená tento víkend dvě hodiny před výkopem zápasu proti Baníku.

Do Mladé Boleslavi míří atraktivní soupeř, o víkendu doma tým Jozefa Webera uvítá ostravský Baník. Pro fanoušky bude připravená zábavná fanzóna od Fortuny, ti si tak mohou zpříjemnit fotbalové odpoledne na stadionu.

O co jde? Na fotbalové střelnici se týmy složené z fanoušků snaží za minutu vstřelit co nejvíce branek. Jenže, není to tak jednoduché. Hráči si míč nadhazují o trampolínu a musí jej trefit z voleje, navíc je žene čas, mají jen jednu minutu.

Už před zápasem fotbalovou střelnici prověřili také Boleslaváci. Timéoko Konaté, Lukáš Pauschek, Antonín Křapka, Petr Mareš, Tomáš Přikryl a Daniel Novák vyzkoušeli brankáře Honzu Webera, několikanásobného mistra světa ve footbagu.

Za minutu uspěli sedmkrát. Fanoušci teď mají jedinečnou šanci se s nimi poměřit. Stačí sestavit tým o 2-10 hráčích a dostavit se ke střelnici, která bude připravená už dvě hodiny před výkopem zápasu s Baníkem, tedy v sobotu v 15:00. Střelnice bude přímo v areálu stadionu.

Všichni účastníci se mohou těšit na ceny od Fortuny, nejlepší tým dokonce vyhrává poukázku na 10 000 korun do našeho fanshopu.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=RnW3T-wMPg8


Fanshop banner