Hráli jsme lajdácky, zlobil se trenér Weber
Klub

Hráli jsme lajdácky, zlobil se trenér Weber

Redakce

Boleslavský trenér Jozef Weber si posteskl, že byl nemile zaskočený výkonem v pohárovém utkání v Chrudimi, ale ještě více faktem, že ho hráči zopakovali i v utkání o ligové body, místo toho, aby se poučili a pohárový nezdar napravili v ligovém duelu.

„Nezbývá mně, než pogratulovat Příbrami k vítězství a k běhavému a agresivnímu výkonu, což byla příčina naší porážky," řekl Jozef Weber novinářům. „Vstoupili jsme do utkání podobně špatně, jako při poháru v Chrudimi. Vůbec se mně to nechtělo věřit, že jsme se nepoučili. Tento týden nás trochu srazil dolů, musíme se z toho rychle oklepat a především odkrýt příčiny. Takový chodivý fotbal, jaký hráči předvedli v Chrudimi a Příbrami, nemá šanci. Hráli jsme málo agresivně a lajdácky. Snažím se krotit emoce, abych neřekl něco, co by mě zítra mrzelo, ale zdálo se mně, že některým hráčům je jedno, jestli prohrajeme nula jedna nebo nula tři, když za stavu nula jedna přeci máme prostor s nepříznivým utkáním něco udělat," dodal Jozef Weber.

Příbramský Josef Csaplár byl samozřejmě spokojenějším trenérem: „Potěšili jsme se výsledkem. Vítězství bylo odpracované a zasloužené po kvalitním výkonu. Diváci viděli zajímavé utkání a já jsem spokojený, že pokračujeme v nastoupeném trendu, jsem za sebe rád, že naše zápasy jsou koukatelné."

Fanshop banner