Trenér Weber byl rád, že hráči opět potěšili diváky
Klub

Trenér Weber byl rád, že hráči opět potěšili diváky

Redakce

Boleslavský trenér Jozef Weber měl radost z vysoké výhry nad Slováckem, ale zdůraznil, že se nezrodila snadno. Slovácký trenér Michal Kordula si posteskl, že prohra s obdrženými pěti góly byla pro jeho tým příliš krutá.

„Jsem rád, že jsme navázali na výhru v Jablonci, ale vysoké vítězství nad Slováckem se nerodilo lehce," prohlásil boleslavský trenér Jozef Weber. „Byli jsme v první půli aktivní, ale zasloužené vedení nepotvrdili druhým gólem. Do druhé půle soupeř podle očekávání vlítl a kontaktním gólem nám hru zkomplikoval. Povedlo se nám však střídání Matějovského, který utkání zklidnil a rozhodl ho kolmicí Komlichenkovi na třetí gól," dodal Jozef Weber a zdůraznil, co jej potěšilo: „Jsem rád, že jsme potěšili diváky podobně jako při vyhraném utkání s Opavou, a jsem rád, že je po zranění Matějovský zpátky ve hře." Když si novináři vynutili hodnocení střelce Komlichenka, tak boleslavský trenér řekl, že v prvním poločase jeho výkon nebyl dobrý a o přestávce na něho v kabině zvýšil hlas, načež důrazný forvard kritiku smázl dvěma góly v závěru zápasu. „Nejen on, ale celé mužstvo i my trenéři nesmíme dopustit, aby polevil."
Boleslavský Jozef Weber také komentoval fakt, že potřetí za sebou (doma proti Teplicím, v Jablonci a doma proti Slovácku) poslal do zápasu shodnou základní jedenáctku. Připustil, že se sestava stabilizovala, ale zároveň zdůraznil, že nikoliv uzavřela. Prvním vynuceným narušením může být absence Konatého, jenž ze zápasu proti Slovácku odstoupil se svalovým zraněním.

Slovácký trenér Michal Kordula se na svůj tým hodně zlobil kvůli nezvládnutému závěru zápasu: „Vstoupili jsme celkem slušně do zápasu, i když jsme obdrželi gól. Ve vstupu do druhého poločasu jsme hráli velmi dobře a po nešťastném druhém gólu se nám podařilo snížit a vypadalo to, že s utkáním ještě něco uděláme. V závěru se nám však hra rozpadla a konečný výsledek je pro nás až příliš krutý. Nepovedený závěr utkání zapříčinilo rozpadnutí defenzívy střídáním zraněných hráčů a nedisciplinovaností jednotlivců, především kapitána Daníčka."

Fanshop banner