Na jihu Čech získali tři body
Klub

Na jihu Čech získali tři body

Redakce

Boleslavští o své druhé výhře v novém ligovém ročníku, tentokrát na jihu Čech, rozhodli v prvním poločase. Porazili soupeře, s nímž měli před utkání shodný počet bodů, a nadále jsou ve spodní polovině pořadí celostátní ligy mladších dorostenců.

V prvním poločase předváděla obě družstva dobrý fotbal. Boleslavští spoléhali na zajištěnou defenzívu se svižným přechodem do útočných akcí. První korunovali gólem již ve 4. minutě, kdy se prosadil Pechanec. Na konci úvodní čtvrthodinky budějovický středopolař Polanský vyrovnal. Po půlhodině hry Kadlec vrátil radost na boleslavskou stranu a první poločas skončil těsným vedením Boleslavi.
Po změně stran už nepadl gól ani do jedné branky, ačkoliv o střelecké příležitosti nebyla nouze, a tak se ze zasloužené výhry radovali Boleslavští, kteří prokázali o poznání viditelnější touhu po třech bodech a těsný náskok uhájili.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Lichtenberg - Vlk, Coňk, Pechanec, Prajs - Novotný, Snížek, Nykodým (73. Kohout), Petr (63. Roháček) - Pažout (52. Svoboda), Kadlec (73. Pešta).

Sestava SK Dynamo České Budějovice U17: Lerch - Vojík, Hudeček, Česák, Pineau (77. Schönbauer) - Kousal (71. Waník), Polanský, Bečvář (65. Perina), Mischnik (65. Ondrášek) - Hájek, Vítovec (77. Bicenc).

Góly: 14. Polanský - 4. Pechanec, 31. Kadlec

Fanshop banner