Boleslavští Takács s Ladrou stříleli reprezentační góly
Klub

Boleslavští Takács s Ladrou stříleli reprezentační góly

Redakce

Počátek září byl nepovedeným obdobím českého fotbalu. Dospělá reprezentace prohrála těsně s Ukrajinou a ostudně vysoko s Ruskem, jedenadvacetiletá reprezentace domácí prohrou s Řeckem pohřbila postupové naděje na evropský šampionát U21. V týmu českých lvíčat U21 se však výtečně prezentovali boleslavští Takács a Ladra, když byli u všech českých gólů.

San Marino U21 - Česko U21 0:2 (0:0)
Na obou vstřelených gólech se podíleli mladoboleslavští fotbalisté, kteří odehráli celých devadesát minut. V 50. minutě po přihrávce Vaníčka z vršovických Bohemians dal Ladra první gól a o tři minuty později po rozehraném rohu Takács hlavičkoval do břevna a teplický Alex Král dorážkou zvýraznil české vedení.
Sestava Česko U21 proti San Marinu: Staněk - Helešic, Lischka, Král, Matějů - Kulhánek (78. Květ) - Takács, Sadílek (46. Hašek) - Vaníček (64. Matoušek), Pulkrab, Ladra.

Česko U21 - Řecko U21 1:2 (0:1)
Na jabloneckém hřišti po prohraném poločase českým juniorům vrátil naději Takács vyrovnávací trefou v 50. minutě, ale Řekové zanedlouho šli opět do vedení, které už udrželi do závěrečného hvizdu kvalifikačního duelu.
Sestava Česko U21 proti Řecku: Staněk - Matějů, Král, Lischka, Helešic - Kulhánek (66. Květ) Matoušek, F. Hašek (66. Trubač), Takács, Ladra (79. Zajíc) - Pulkrab.

Fanshop banner