Kysela a Dohnalík odešli do Benátek nad Jizerou
Klub

Kysela a Dohnalík odešli do Benátek nad Jizerou

Redakce

Do divizního klubu SK Benátky nad Jizerou odešli z FK Mladá Boleslav dvaatřicetiletý Jan Kysela a jedenadvacetiletý Michal Dohnalík. Vyžádal si je současný benátecký trenér Lukáš Jarolím, který do konce letošního června působil v pozici asistenta trenéra Milana Pechance u FK Mladá Boleslav U21.

Jan Kysela vyrostl v Bakově nad Jizerou, ale od roku 2004 byl hráčem FK Mladá Boleslav. Za mladoboleslavský klub odkopal 160 mistrovských utkání, další zkušenosti získával v druholigovém FK Ústí nad Labem (2004-05) a SK Slavia Praha (jaro 2010). Za českou reprezentační jedenadvacítku si připsal osm startů. V mladoboleslavském klubu ukončil profesionální smlouvu a do Benátek přestoupil.
Michal Dohnalík je mladoboleslavským odchovancem. V FK Mladá Boleslav na pozici ofenzivního hráče nastupoval za dorostenecká družstva a juniorský tým, v jehož dresu při sedmapadesáti startech nastřílel dvanáct gólů. Atmosféru dospělého prvoligového áčka poznal dosud jen v přípravných zápasech. Do benáteckého klubu odešel na půlroční hostování.

Fanshop banner