Boleslavští fotbalisté v českých reprezentačních týmech
Klub

Boleslavští fotbalisté v českých reprezentačních týmech

Redakce

Do české dospělé reprezentace hlavní trenér Karel Jarolím nepozval ani jednoho z fotbalistů FK Mladá Boleslav. Pětice Ladra, Takács, Chaluš, Král a Provazník však obdržela nominační pozvánky do juniorských a dorosteneckých reprezentací (U21, U20, U19).

V druhém zářijovém víkendu se nejvyšší FORTUNA:LIGA i druhá FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA nehrají kvůli reprezentační přestávce, která je závazná pro všechny členské země UEFA. Dospělá reprezentace bez mladoboleslavské účasti hraje ve čtvrtek 6. září v Uherském Hradišti utkání Ligy národů proti Ukrajině a v pondělí 10. září v Rostově přátelsky proti Rusku.
Reprezentace U21 hraje kvalifikační utkání ve středu 5. září v Serravalle proti San Marinu U21 a v pondělí 10. září v Jablonci nad Nisou proti Řecku U21. Do týmu Česko U21 trenér Vítězslav Lavička U21 mezi dvaceti fotbalisty z deseti českých a tří zahraničních klubů nominoval Tomáše Ladru a Ladislava Takácse z FK Mladá Boleslav.
Reprezentace U20 hraje v pátek 7. září v Elversbergu proti Německu U20 a v úterý 11. září v Příbrami proti Portugalsku U20. Do týmu Česko U20 trenér Karel Krejčí U20 mezi dvaceti fotbalisty z patnácti českých a dvou zahraničních klubů nominoval stopery Jana Krále a Matěje Chaluše z FK Mladá Boleslav, navíc mezi náhradníky eviduje i mladoboleslavského Daniela Nováka.
Reprezentace U19 hraje přátelská utkání v sobotu 8. září v Udenu proti Nizozemsku U19 a v úterý 11. září v Basileji proti Švýcarsku U19. Trenér Jan Suchopárek mezi dvaceti mladíky ze třinácti českých a pěti zahraničních klubů nominoval Adama Provazníka z FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner