Osmnáctiletí nezvládli hru v nepříjemném prostředí
Klub

Osmnáctiletí nezvládli hru v nepříjemném prostředí

Redakce

Osmnáctiletí boleslavští dorostenci se nevyrovnali s velmi špatnou kvalitou hrací plochy a pocity křivdy z nepřesných výroků rozhodčích. Neratovický protivník je předčil v bojovnosti a díky dvěma zdařilým trefám bral všechny tři body.

Průběh utkání ovlivnila situace ve 3. minutě. Všichni přítomní diváci i aktéři na hrací ploše se divili, že špatný centr neratovického hráče prošel až do Bartákovy branky - 1:0. Neratovickým fotbalistům agresivní hra s množstvím soubojů vynášela ovoce v podobě rohových kopů a zajímavých situací v boleslavském pokutovém území. Ovšem druhého gólu se v prvním dějství nedočkali. Naopak srovnat mohl boleslavský Pažout, ale pohotovým zakončením po centru trefil pouze neratovického brankáře.
Ve druhém poločase se už v 53. minutě radovali Neratovičtí z druhého gólu po přímém volném kopu - 2:0. Míč sice letěl doprostřed brány, ale i tak ho Barták pustil za svoje záda. S postupujícím časem se Boleslavští dostávali přeci jen do tlaku, ale chyběla jim efektivita v koncovce ofenzivních akcí. V závěrečných minutách Neratovičtí hru záměrně kouskovali a Boleslavští odjeli s prázdnou.
„Hráči naprosto propadli nespokojenosti z podmínek zápasu, chyběla jim vůle porvat se s hrbolatým hřištěm, celkově nefotbalovým prostředím a s nepřesnými verdikty rozhodčích," postěžoval si trenér boleslavský dorostenců Jan Navrátil na mentálně nezvládnutý zápas.
Sestava FK Mladá Boleslav U18: Barták - Nejeschleba, Mísař, Bárta, Johanides - Baborák, Gracl, - Kučera, Vozáb, Novák (61´Prajs) - Pažout (59´ Pechanec).

Fanshop banner