Mladší dorostenci v neúplné sestavě proti ostravskému Baníku neuspěli
Klub

Mladší dorostenci v neúplné sestavě proti ostravskému Baníku neuspěli

Redakce

Boleslavští ve velmi kombinované sestavě neúspěšně vzdorovali mnohem silnějšímu a především kompaktnějšímu soupeři, proti kterému si sice dokázali vytvořit čtyři gólové šance, ale ani jednu neproměnili a tak vysoko prohráli.

Zápas začal neproměněnou boleslavskou šancí, ale chybu ostravských spoluhráčů napravil výborným zákrokem brankář Baránek. Od té chvíle se však Ostravští zkoncentrovali a svoji herní převahu vyjádřili postupně pěti góly, třemi v rozpětí deseti minut uprostřed prvního poločasu a dalšími dvěma po změně stran.

Trenér boleslavských dorostenců Filip Toncar k prohře řekl: „V sestavě, v níž mnoho hráčů bylo nuceno nastoupit na pro ně nezvyklých postech, jsme proti individuálně kvalitnějšímu soupeři podali odvážný výkon. Opět jsme se přesvědčili, že i proti nejsilnějším týmům dokážeme být nebezpeční a vytvářet si gólové šance, což je výborný vklad do budoucna. Soupeř díky svojí technické kvalitě zaslouženě zvítězil a my mu tímto gratulujeme."

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Šebesta - Roháček (67. Šára), Vlk, Tichý, Nykodým - Vostřel, Snížek, Kohout (46. Svoboda), Pešta - Kadlec (85. Pažout), Petr.

Sestava FC Baník Ostrava U17: Baránek - Zouhar, Tamajka, Stoklásek, Sotorník - Drozd, Boháč (33. Holaň) - Vahalík (46. Šigut), Knedla, Harušták (8. Konečný) - Barkov (75. Klečka).

Góly: 11. a 29. Barkov, 59. a 86. Knedla, 20. Konečný.

Rozhodčí: Richtár - Dresler, Kotala

Fanshop banner