Druhým soupeřem na Kypru bude srbský klub Čukarički
Klub

Druhým soupeřem na Kypru bude srbský klub Čukarički

Redakce

Hlavní náplní pondělního pobytu mladoboleslavských fotbalistů v kyperské Larnace byla regenerace po vítězném střetu s polským soupeřem. Druhé přípravné utkání kyperského soustředění FK Čukarički - FK Mladá Boleslav se hraje v Nikósii v úterý 30. ledna od 15 hodin středoevropského času.

Pondělní dopoledne 29. ledna 2018 byl bez tréninkové jednotky. Hráči měli individuální program, v němž si užívali procházky po přímořském pobřeží s případným brouzdáním v kyperském mořském příboji, z jehož pěny se podle Homéra zrodila starověká řecká bohyně krásy Afrodité. Hodinový trénink fotbalisté absolvovali až odpoledne.
V úterním dopoledni je čeká tréninková jednotka v Larnace a po obědě odjezd do Nikósie k druhému přípravnému utkání kyperského soustředění a celkově sedmému v letošní zimní přípravě. Soupeřem jim bude aktuálně pátý tým srbské Superligy, který v uplynulých deseti letech dvakrát získal srbský titul a jednou trofej srbského národního poháru z bělehradského předměstí Čukarički. Den završí regeneračním programem v hotelovém welness a pozdní večeří.
Do úterního programu se zapojí, pravděpodobně ještě bez účasti v přípravném utkání, ofenzivní hráči Golgol Tedros Mebrahtu, který po podpisu nového kontraktu s FK Mladá Boleslav dorazil na Kypr, a Nikolay Komlichenko, jenž konečně vyřešil nečekané problémy s vízy.

Fanshop banner